Honda Prologue Forum banner

Nowy lub używany

644 views 12 replies 6 participants last post by  FreedomPenguin  
#1 ·
Durango mojej żony zaczyna szwankować. Rozpoczęliśmy proces zakupowy i Prologue jest w grze. Oferty leasingu w tej chwili są szalone, ale ceny używanych modeli z 2024 roku są równie atrakcyjne.

Chciałbym usłyszeć opinie na temat wyboru nowego leasingu na 2025 rok w porównaniu do używanego modelu z 2024 roku.

TIA.
Pete

#2 ·
Durango mojej żony zaczyna szwankować. Rozpoczęliśmy proces zakupowy i Prologue jest w grze. Oferty leasingu w tej chwili są szalone, ale ceny używanych samochodów z 2024 roku są równie atrakcyjne.

Chciałbym usłyszeć przemyślenia na temat wyboru nowego leasingu 2025 w porównaniu do używanego 2024.

TIA.
Pete
Zrób to szybko, ponieważ 7500 $ znika z końcem września, jeśli zdecydujesz się na zakup lub leasing nowego samochodu.

Kupiłem nowy w czerwcu ubiegłego roku, bez żalu. Gdybym był teraz na rynku, prawdopodobnie wziąłbym jedną z tych szalonych ofert leasingu. Oczywiście, nie jeżdżę dużo. Jeśli jeździsz więcej, kup od sprzedawcy, ale spróbuj dostać samochód w leasingu korporacyjnym, jeśli to możliwe (ultra niski przebieg i nigdy nie rejestrowany). Problem, którego nie znasz w przypadku samochodu, który został zarejestrowany i prowadzony, polega na tym, dlaczego samochód tak szybko trafił na plac sprzedawcy. Czy to cytryna, czy osoba, która go miała, po prostu nie była materiałem EV, czy są jakieś irytujące problemy. Dobra wiadomość o problemach jest taka, że pozostała część gwarancji fabrycznej powinna być nadal w mocy. Powodzenia